17 augustus, 2018

Gezocht: beste etnische zakenvrouw 2013

De Businessclub Etnische Zaken Vrouwen (EZVN) zoekt nog succesvolle onderneemsters voor hun nominatie-lijst. Ben jij vrouw, van niet-Nederlandse origine en succesvol met je bedrijf, of ken je iemand die dat is, neem dan contact op met EZVN. (http://www.ezvn.nl/awards/aanmelding-kandidaten-awards-2011.html)

De stichting Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN) beoogt met het creëren van een platform voor de Etnische zakenvrouwen in Nederland, de krachten te bundelen teneinde hen te stimuleren in hun ondernemerschap door middel van effectiever gebruik te maken van eigen, maar ook bestaande en nieuwe netwerken. Hiermee creëert zij tevens een centraal en deskundig aanspreekpunt voor overheid, werkgevers- en werknemers- en zusterorganisaties in binnen – en buitenland. De EZVN gaat er daarbij vanuit dat er veel meer economisch potentieel onder Etnische vrouwen bestaat. Door het creëren van positieve rolmodellen en deze ook zichtbaar te maken zal herkenbaarheid niet alleen kunnen leiden tot ontwikkeling van ondernemerschap, maar ook het aantal vrouwelijke managers op hoge positie en besturen zal toenemen. Daarbij is vooral de onafhankelijkheid die d.m.v. het ondernemerschap en het hebben van goede carrière- perspectieven verkregen wordt, van groot belang voor de positie van Etnische vrouwen in het algemeen. (bron: website EZVN)

Op zaterdagavond, 16 november 2013 zal in het World Trade Center te Rotterdam voor de negende keer het verkiezingsgala van de EZVN gehouden worden. Op deze datum zal wederom in Nederland niet alleen de award uitgereikt worden aan de etnische onderneemster, die zich met haar onderneming kwalificeert, maar ook aan de etnische vrouwelijke topmanager.

Welke onderneming in Nederland kwalificeert zich voor de ondernemersprijs Etnische Zaken Vrouw Nederland 2013?

Welke etnische vrouwelijke topmanager in Nederland onderscheidt zich als
Etnische vrouwelijke manager Nederland 2013?

De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan de Surinaams Nederlandse stand up-comedian en cabaretier Jörgen Raymann.

Geef een reactie

You must be logged in to post a comment.

scroll to top