20 augustus, 2018

Advertentie

banner

 

AktüelTV Rotterdam

 

 

 

April 2010 – Present (3 years 2 months) Rotterdam Area, Netherlands

 

AktuelTV is een programma die zich richt op alle inwoners van Rotterdam. De hoofddoelgroep zijn de inwoners van Turkse komaf. Het programma bestaat uit verschillende items die gaan over de stad Rotterdam. Wat gebeurt er in Rotterdam? Wat leeft onder Rotterdammers? Wat is er nieuw in Rotterdam en wat moet verteld worden over Rotterdam.

AktuelTV wilt de betrokkenheid vergroten door te informeren wat er in de stad gebeurt en mensen op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen in hun woon- en leefomgeving. Herkenbaarheid en verbondenheid met de stad te vergroten, zodat burgers meewerken en meedenken aan een fijne stad. Daarom komen niet alleen beleidsmakers aan het woord, maar ook vooral de ‘gewone’ burger. Aktuel TV werkt voor een gezamenlijke, sterke en gezellige stad.

AktuelTV is in mei 2010 opgericht door ervaren directeur, regisseur, journalist, programmamaker en eindredacteur Ömer Hünkar Ilik. Met een team van 6 Rotterdamse jongeren verzorgen wij een gevarieerd programma. Items zoals politiek, sport, economie, kunst en cultuur komen aan bod. Naast korte nieuws-items worden er ook studiogesprekken gehouden met verschillende tafelgasten over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Het programma wordt elke dinsdagavond uitgezonden op RotterdamTV om 19:00 uur. Kijkers die buiten Rotterdam wonen kunnen het programma bekijken via www.slor.nl. Voor het bekijken van onze programma’s kunt u ook terecht op www.youtube.com

Redactie : Iffet Subasi, Feyza Albayrak, Hidayet Dogan, Gozde Yilmaz, Sema Baran.

Eindredactie: Ömer Hünkar Ilik

AktuelTV
Afrikaanderplein 3

 

banner

scroll to top